ATELIER

Lyppens beschikt over een groot eigen atelier boven de winkel. Onze meester goud- en zilversmeden houden zich bezig met het restaureren, aanpassen en ontwerpen van allerlei juwelen en stukken tafelzilver

Eigen collecties

Exclusief handwerk uit de Langebrugsteeg

Exclusief voor Lyppens maken een aantal van onze goudsmeden en ontwerpers handgemaakte sieraden die worden gekenmerkt door hun avontuurlijke vormgeving en oog voor detail.

Maatwerk

Van tekentafel naar 3D

We kunnen aan de hand van beschrijvingen, een ontwerp of een afbeelding, samen met u een eerste opzet maken. Na goed overleg en een gedegen prijsopgave gaan wij voor u aan het werk en kunnen wij een zeer gedetailleerd 3d ontwerp tonen. Vóór het afleveren wordt een sieraad voorzien van het Lyppens meesterteken en de vereiste waarborgtekens.

Zegelringen

Create your legacy

De meeste zegelringen zijn maatwerk en worden speciaal naar de wensen van de klant gemaakt. Er zijn vele verschillende modellen en stenen waar uit gekozen kan worden. Na voltooiing van de ring wordt deze in de winkel door de klant bekeken en gepast. Als alles naar wens is sturen wij de ring naar onze wapengraveur, voor de gravure van een familiewapen, monogram, logo of eigen afbeelding en ontwerp.

lezingen

Heeft u iets te vieren?

Bij Lyppens geven wij lezingen voor gezelschappen. Onder het genot van een hapje en een drankje woont u met uw gezelschap een lezing bij en krijgt u een rondleiding door het pand. De lezingen worden gegeven door een kunsthistorica met juwelen als expertise. Wij hebben plek voor maximaal vijftien personen. De kosten voor een lezing liggen, afhankelijk van het aantal personen tussen de €100,- en €200,- per groep. Het is raadzaam minimaal vier weken van te voren een afspraak met ons te maken via email.

1